Palvelut

Myymme asuntoja kasvukeskusten parhailta sijainneilta.

Kumppanuuskehityshankkeissa
toimimme yhteistyössä rakennusliikkeen kanssa läpi hankkeen aina maanhankinnasta asuntojen myyntiin.

Asuntomarkkinan asiantuntijat.

Asuntojen osto-, vuokraus- ja myyntitoimintamme on tähän mennessä käsittänyt yli 200 asuntoa, ja kumppanuuskehityshankkeitamme on toteutettu Oulussa, sekä viimeisimpänä ennakkomarkkinointivaiheeseen edenneessä Olarin Horisontissa Espoossa. Perustettavan LKV-liiketoiminnan myötä asiakkaamme voivat tulevaisuudessa myös myydä kauttamme asuntoja.

Selaa asuntoja

Tarjoamme osaamistamme kaavakehityksestä asuntojen myymiseen

Asunnot

Myymme koteja kasvukeskusten parhailla sijainneilla. Jokainen myymämme asunto on käynyt läpi laatuprosessimme, joka varmistaa asuntojen laadukkuuden viihtyisästä asuinympäristöstä toimivaan pohjaan ja parhaisiin näkymiin. Arvolupauksemme on tarjota kiinnostavimpien alueiden parhaat asunnot ripeillä kaupoilla, ja jokaista kohdetta myymme kuin se olisi oma kotimme. Mikäli etsit sijoitusasuntoa, tuottolaskenta- ja markkina-asiantuntemuksemme on käytettävissäsi. Tarjontamme keskittyy pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Turkuun.

Selaa asuntoja

Kumppanuus-kehitys

Etsimme, tutkimme ja tarjoamme jatkuvasti tontteja kiinnostavilta sijainneilta, ja kumppanuuskehitysmallilla kehitettyjä asuntokohteita on toteutettu Oulussa sekä viimeisimpänä ennakkomarkkinointivaiheeseen edenneessä Espoon Olarin hankkeessa. Laajat kontaktimme ja vahva kokemuksemme mahdollistavat sujuvan kaavaprosessin ja sijainnille parhaiten soveltuvat asunnot toimivilla pohjilla. Kokonaisvaltainen otteemme kiinteistökehityksestä takaa hyvän yhteistyön niin viranomaisten kuin muidenkin sidosryhmien kanssa. Olemme jatkuvasti mukana markkinalla tuoden osaamisemme kohteiden hinnoitteluun ja myyntiin. Vastineeksi hankekehityksestä sijoitamme osuuksiin kohteista.

Ota yhteyttä
Espoon Olari

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä viesti

myynti@ajkkodit.fi

TAI SOITA

+358 50 3644674

Kotisi välittäjät

Antti Kerppola
LKV
myynti@ajkkodit.fi
050 364 4674
Tutustu yritykseen

Tervetuloa AJK Kodeille!

Optimoimme parhaillaan sivujamme myös mobiilikäyttöön soveltuvaksi. Palvelemme sinua vielä hetken vain tietokone- ja tablettiversioissa!