Tontit

Etsimme, tutkimme ja tarjoamme jatkuvasti uusia tonttiaihioita, joita yhdessä rakennusliikkeen kanssa viedään läpi kaavakehitysvaiheen. Mikäli olet kiinnostunut tontin myymisestä tai ostamisesta rakentamista varten, ota yhteyttä!

Tontista asunnoiksi kumppanuuskehitysmallilla

Maanomistajalle

Olemme kiinnostuneita tonteista hyvillä sijainneilla. Otamme kokonaisvaltaisen vastuun kiinteistön kehityksestä ja yhteistyöstä viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Laajat kontaktimme ja vahva kokemuksemme kiinteistökehityksestä ja asuntokaupasta mahdollistavat sujuvan kaavakehityksen ja sijainnille parhaiten soveltuvat asunnot. Mikäli olet miettinyt tontin kaavakehitystä tai myyntiä, ota yhteyttä!

Rakennusyhtiölle

Olemme kiinnostuneita löytämään yhteistyökumppaneita, jotka jakavat tavoitteen laadukkaista kodeista hyvillä sijainneilla. AJK Kodit kumppanuuskehitys nojaa saumattomaan kiinteistökehitysyhteistyöhön aina kaavakehityksestä asuntojen myymiseen saakka. AJK Kodit etsii, tutkii ja tarjoaa tonttiaihioita, joita yhdessä rakennusliikkeen kanssa viedään läpi kaavakehitysvaiheen. Kaavakehityksen ja suunnitteluprosessin ajan AJK Kodit tuo oman ammattitaitonsa ja kokemuksensa pohjiltaan toimivien ja kohteeseen sopivien asuntojen suunnittelemiseksi tarjoten rakennusliikkeelle lisäkäsiä.

Myyntihinnasto ja markkinointisuunnitelma hiotaan tarkasti ottaen huomioon sijainti ja muut kohteen erityispiirteet. AJK Kodit osallistuu myyntiriskin kattamiseen ostamalla osuuksia hankkeista. Kumppanuuskehityksen tavoitteena on luoda sujuva ja mutkaton rakennusliikeyhteistyö, jonka tuloksena syntyy toimivia koteja hyvillä sijainneilla unohtamatta taloudellista kannattavuutta.

Ota yhteyttä
Espoon Olari

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä viesti

myynti@ajkkodit.fi

TAI SOITA

+358 50 3644674

Kotisi välittäjät

Antti Kerppola
LKV
myynti@ajkkodit.fi
050 364 4674
Tutustu yritykseen

Tervetuloa AJK Kodeille!

Optimoimme parhaillaan sivujamme myös mobiilikäyttöön soveltuvaksi. Palvelemme sinua vielä hetken vain tietokone- ja tablettiversioissa!