AJK Kodit

Kiinteistökehitystä vuodesta 2017

Koteja parhailla sijainneilla

AJK Kodit on osa 2017 perustettua kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö AJK Holding Oy:tä, jonka tavoitteena on tiiviissä yhteistyössä rakennusliikkeen kanssa mahdollistaa laadukas asuntotuotanto parhailla sijainneilla.

AJK:n tytäryhtiöksi perustettiin 2020 lokakuussa Sfääri Group Oy, joka on keskittynyt vaativien kaupunkikehitys-projektien suunnitteluun ja toteuttamiseen yhteistyökumppaneidensa kanssa. AJK Holding Oy:n ja Sfääri Group Oy:n perustaja ja omistaja on Antti Kerppola.

tämä pois

Asuntomyynnistä vaativiin kaupunkikehityshankkeisiin

Asunnot ja kumppanuuskehitys

AJK Kodit toimii kumppanuuskehityshankkeissa yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa hankkeen alusta loppuun maanhankinnan ja kaavakehityksen rajapinnassa etsien hankkeelle parhaat suunnittelukumppanit ja toteutuksen alueen erityisolosuhteet huomioiden. Lisäksi tarjoamme kuluttajille tarkkaan kuratoituja asuntoja kiinnostavimmista kohteista.

PALVELUT

Kaupunkikehitys

Kaupunkikehityshankkeissa konsernin sisaryhtiö Sfääri tarjoaa kaupallisen suunnitteluprosessin johtamisen palveluna laajemmissa korttelihankkeissa. Sfäärin toiminta tuo syvyyttä myös AJK Kotien tekemiseen – ja päin vastoin.

Ota yhteyttä

Kodistasi välittää

Antti Kerppola
LKV
myynti@ajkkodit.fi
050 364 4674

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä viesti

myynti@ajkkodit.fi

TAI SOITA

+358 50 3644674

Tervetuloa AJK Kodeille!

Optimoimme parhaillaan sivujamme myös mobiilikäyttöön soveltuvaksi. Palvelemme sinua vielä hetken vain tietokone- ja tablettiversioissa!